3.2 C
Belgrade

Intenzivirani radovi u Železničkoj ulici u Lazarevcu

Predsednik gradske opštine Lazrevac sa saradnicima je danas obišao radove u Železničkoj ulici, gde se privode kraju radovi na postavljaju ivičnjaka i nasipanju završnog sloja rizle i kamena kao priprema za asfaltiranje.

„Gledajući prema Lazarevcu ivičnjaci su postavljeni u dužini od 1400 metara, dok je na desnoj strani ostalo da se postavi još oko 150 metara ivičnjaka. U toku su radovi i na postavljanju ivičnjaka na trotoarima”, naveo je Stević prilikom obilaska.

Predsednik Stević ovom prilikom je najavio da će u skladu sa intenzitetom izvođenja radova u ovoj ulici jedan deo uskoro dobiti i prvi noseći sloj asfalta.

„Do ovog trenutka postavljeno je 30 novih stubova za rasvetu, a u narednim danima je preostalo da se postavi još 35 stubova. Zahvaljujući Elektrodistribuciji Lazarevac izmešteno je 14 bandera za niskonaponsku mrežu koji su se nalazili na trasi ulice. Postavljena je potpuno nova optička mreža i u toku je nasipanje završnog pripremnog sloja za asfaltiranje. Ako vremenski uslovi to dozvole nadamo se da će bar polovina Železničke ulice u narednih 30 dana dobiti prvi noseći sloj asfalta”, rekao je Stević.

„Zahvalio bih se izvođaču jer sam se i danas uverio da su radovi intenzivirani, i zamolio bih da maksimalno ubrzaju radove da bi što više toga uspeli da uradimo u Železničkoj ulici dok nam vremenski uslovi to dozvoljavaju”, naveo je Stević i tom prilikom dodao da ćemo po završetku radova, dobiti jednu zaista modernu saobraćajnicu.

beogradski.rs / GO Lazarevac

Najnovije

Belgrade
mist
3.2 ° C
3.5 °
2.5 °
99 %
3.1kmh
100 %
Нед
4 °
Пон
10 °
Уто
12 °
Сре
13 °
Чет
12 °