14.6 C
Belgrade

Izložba fotografija u galeriji Biblioteke „Branko Miljković“

U galeriji Biblioteke ‚‚Branko Miljković“, Bulevar kralja Aleksandra 298, postavljena je retrospektivna izložba fotografija pod nazivom ‚‚CFT – Škola digitalne fotografije“.

Izložba će za posetioce biti otvorena do 9.2.2022. uz poštovanje svih epidemioloških mera predviđenih za boravak u zatvorenom prostoru. Instruktori Centra za foto talente iz Beograda, još 2011. godine osmislili su interaktivni multimedijski program pod ovim nazivom.

Program je namenjen svima, bez obzira na godine i osmišljen je kao niz interaktivnih radionica gde polaznici uz medijske prezentacije uče o fotografiji i fotografskom stvaralaštvu kao jednoj od grana umetnosti.

Na kraju programa organizuje se izložba fotografija svih polaznika kada će dobiti diplome o završenoj „CFT – Školi digitalne fotografije“ i po svojoj želji postaju članovi Foto kluba Centra za foto talente gde će nastaviti dalje da se fotografski razvijaju.

beogradski.rs

Vremenska prognoza

Belgrade
clear sky
14.6 ° C
14.8 °
13.5 °
39 %
3.1kmh
0 %
Сре
13 °
Чет
22 °
Пет
25 °
Суб
29 °
Нед
24 °

Najnovije

“U prirodu po zdravlje” – Preventivna akcija Doma zdravlja „Voždovac“

Dragi Voždovčani, u cilju prevencije hroničnih, nezaraznih bolesti čiji su uzričnici fizička neaktivnost, pušenje, gojaznost, stres i drugi faktori pozovamo Vas da ovaj vikend...

Za zeleniji Beograd