19.2 C
Belgrade

Izložba fotografija „Umetnički karavan“ na Sava Promenadi

Izložba fotografija „Umetnički karavan“, koja prikazuje najupečatljivije detalje iz prvih 12 godina postojanja Ariljske letnje muzičke manifestacije (ARLEMM), biće postavljena na Sava Promenadi od 1. jula do 1. avgusta 2022. godine.

Autori fotografija su domaći umetnici koji su pružili poseban osvrt na sve ono što se dešavalo tokom prethodnih izdanja ove letnje manifestacije, kako bi na simboličan način najavili predstojeći, trinaesti po redu ARLEMM.

Ova, sada već tradicionalna, muzička manifestacija biće otvorena u Arilju 16. jula, a među brojnim kvalitetnim izvođačima izdvajaju se Gudačka reprezentacija mladih izvođača Srbije, Zvonko Bogdan, Tamara Jokić, Kalem i mnogi drugi.

Centralno mesto ARLEMM-a, koji će ove godine trajati do 31. jula, pored koncertnih, čine i edukativni programi u kojima eminentni profesori i predavači umetničke muzike i primenjenih umetnosti svakodnevno održavaju radionice za talentovanu decu i mlade koji dolaze u Arilje iz čitavog sveta.

Izložbu „Umetnički karavan“ organizuje ARLEMM u saradnji sa Belgrade Waterfront-om i nacionalnom platformom „Srbija stvara“.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
broken clouds
18.3 ° C
18.7 °
16.4 °
81 %
3.1kmh
75 %
Нед
20 °
Пон
25 °
Уто
28 °
Сре
26 °
Чет
28 °