19.2 C
Belgrade

Izložba „Najlepše mame Zvezdare“ ispred GO Zvezdara

Izložba „Najlepše mame Zvezdare“ ispred GO Zvezdara sa idejom da zahvalnost i poštovanje ženama treba pokazivati svaki dan, Gradska opština Zvezdara je danas povodom Svetskog dana žena na trgu ispred Opštine organizovala izložbu radova predškolaca sa Zvezdare na temu„NAJLEPŠE MAME ZVEZDARE”.

U ime Gradske opštine Zvezdara prisutne mališane zvezdarskih vrtića,njihove vaspitače i roditelje pozdravio je predsednik opštine Vladan Jeremić koji je zahvalio Predškolskoj ustanovi „Zvezdara” i privatnim vrtićima što su na Likovni konkurs „Najlepše mame Zvezdare” poslali veliki broj dečijih radova od kojih su najuspešniji ovde predstavljeni. „Posebnu zahvalnost dugujemo deci, učesnicima Likovnog konkursa, koja su uradila ove radovei na taj način izrazila ljubav prema svojim mamama”-rekao je Vladan Jeremić i istakao da će nakon održane izložbe crteži biti donirani Porodilištu KBC „Zvezdara”, Domu zdravlja „Zvezdara” i drugim ustanovama.

Prisutne je, u ime Turističke organizacije Beograda, pozdravila i Ljiljana Alajbegović koja je rekla da TOB pored ostalih, ima i programe koji su namenjeni edukaciji najmlađih, kao i da podržava sve kulturne manifestacije Gradske opštine Zvezdara i da će se saradnja u narednom periodu intenzivirati.

Učesnici Likovnog konkursa „Najlepše mame Zvezdare“, autori radova, biće nagrađeni besplatnim izletom u Zvezdarsku šumu, koji se realizuje u okviru programa „Eko avantura”, a najmlađe će kroz šumu voditi i sa njenim lepotama upoznati pripadnici Odreda izviđača „NH Miodrag Milovanović Lune” sa Zvezdare. U muzičkom delu programa nastupila je pevačica i kompozitorka Mari Mari koja je, uz pratnju najmlađih, izvela nekoliko kompozicija.

U ime Gradske opštine Zvezdara događaju su prisustvovali zamenik predsednika opštine Dragana Đurić i članovi opštinskog Veća Vesna Ignjatović, Dušan Ignjatović i Gordana Mišev.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
broken clouds
18.9 ° C
19.6 °
16.9 °
82 %
1.5kmh
75 %
Нед
20 °
Пон
25 °
Уто
28 °
Сре
26 °
Чет
28 °