14.6 C
Belgrade

Izmena javnog prevoza zbog radova u Ulici pukovnika Milenka Pavlovića

Tokom izvođenja radova na izgradnji priključenja Ulice nove 47 na Ulicu pukovnika Milenka Pavlovića u Batajnici doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopštio je Sekretarijat za javni prevoz.

Radovi će se izvoditi od 23. do 26. marta na kolovozu u Ulici pukovnika Milenka Pavlovića, na delu od pozicije koja se nalazi oko 250 metara posle zone raskrsnice sa Ulicom carice Jelene, sledećih 292,45 metara gledano u smeru ka naselju Nova Pazova. 

Deonica će biti potpuno zatvorena za saobraćaj, zbog čega će doći do promena u radu linija javnog prevoza.

Vozila sa linije 700 će saobraćati sledećom trasom: Batajnica (železnička stanica) – Matrozova – Carice Jelene – Jovana Brankovića – Katice Opačić – okretnica „Batajnica”, gde će vršiti promenu smera kretanja sledećom trasom: Katice Opačić – Jovana Brankovića – Save Grkinića – Vojvođanskih brigada – Maksima Brankovića – Kralja Radoslava – Vojvode Nikole Stanjevića – „Batajnica (železnička stanica)”.

Vozila sa linije 706 i 706N će u oba smera saobraćati trasom: Majora Zorana Radosavljevića – Carice Jelene – Matrozova do okretnice „Železnička stanica (Batajnica)”.

Vozila sa linije 706E će u oba smera saobraćati trasom: Majora Zorana Radosavljevića – Jovana Brankovića – Katice Opačić – Novosadska – Pukovnika Milenka Pavlovića i dalje redovnom trasom.

Privremeno se uspostavlja stajalište „Batajnica (Centar)” za smer prema okretnici „Batajnica” za linije 700 i 706E.

Vozila će na izmenjenim delovima trasa koristiti stajališta „Batajnica”, „Dalmatinskih brigada” i „Drage Mihajlovića”, koja u redovnom režimu koriste linije 706 i 706N u oba smera, navodi se u saopštenju.

Sekretarijat za javni prevoz

Najnovije

Belgrade
mist
14.5 ° C
15.2 °
13.6 °
99 %
1kmh
97 %
Пон
24 °
Уто
24 °
Сре
24 °
Чет
25 °
Пет
18 °