21.2 C
Belgrade

Izmena javnog prevoza zbog sanacije kvara na vodovodnoj mreži u Ulici Vojislava Ilića

Režim rada trolejbuskih linija 19, 22 i 29 od danas je operativno izmenjen zbog radova Javnog komunalnog preduzeća „Beogradski vodovod i kanalizacija” usled sanacije kvara na vodovodnoj mreži u Ulici Vojislava Ilića, najavljeno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Kako se navodi, preusmeravanjem vozila sa drugih linija uspostavljene su autobuske linije 22A i 29A od Slavije do perifernih terminusa. Motorni saobraćaj je u funkciji u zoni radova, dok trolejbusi ne mogu da prolaze. Kvar je saniran, ali kolovoz nije vraćen u prvobitno stanje, već je rov samo popunjen zemljom i obezbeđen saobraćajnom signalizacijom. Prema informacijama iz „Beogradskog vodovoda i kanalizacije”, sutra ujutru će radovi biti nastavljeni.

Zbog navedenog, trolejbusi sa linije 29 će u ponedeljak ujutru saobraćati do Crvenog krsta, a linije 19 i 22 biće ukinute do sanacije kolovoza u Ulici Vojislava Ilića.

Operativno će od Slavije do Medakovića 3 saobraćati autobusi sa oznakom 29A, a od Slavije do Kruševačke autobusi sa oznakom 22A.

Sekretarijat za javni prevoz

Najnovije

Belgrade
few clouds
21.1 ° C
21.3 °
18 °
85 %
3.1kmh
20 %
Пон
25 °
Уто
28 °
Сре
27 °
Чет
29 °
Пет
28 °