12.6 C
Belgrade

Izmene u radu linija javnog prevoza

JKP „Beogradske elektrane” će od sutra od 8.30 časova, u okviru hitne intervencije, izvoditi radove u Ulici Maksima Gorkog (deo između Novopazarske i Petrogradske ulice), zbog čega će doći do zatvaranja predmetne deonice, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Vozila sa linija br. 25, 25P i 26, kao i noćne 26N će u smeru ka Kumodražu i naselju Braće Jerković saobraćati ulicama: Golsvordijevom, Krunskom, Trnskom, Mileševskom, Cara Nikolaja II, Maksima Gorkog i dalje redovnom trasom.

U smeru ka gradu saobraćaće ulicama Maksima Gorkog, Cara Nikolaja II, Makenzijevom, Kursulinom, Krunskom, Trnskom, Mileševskom, Sinđelićevom i dalje redovnom trasom.

Za ovu priliku biće omogućeno levo skretanje za vozila javnog prevoza iz Ulice Maksima Gorkog u Cara Nikolaja II, te iz Ulice cara Nikolaja II u Ulicu Maksima Gorkog.

Privremeno se uspostavljaju stajališta za smer ka Kumodražu i naselju Braće Jerković – u Mileševskoj ulici ispred objekta sa kućnim brojem 14, oko 30 metara posle pešačkog prelaza u zoni raskrsnice sa Sinđelićevom ulicom, a za smer ka gradu – u Sinđelićevoj ulici ispred objekta „Maksi”, oko 20 metara posle pešačkog prelaza u zoni raskrsnice sa Mileševskom ulicom.

Očekuje se da radovi traju dva do tri dana.

Beogradski Portal

Vremenska prognoza

Belgrade
light rain
12.6 ° C
12.8 °
12.4 °
95 %
2.1kmh
75 %
Пет
14 °
Суб
14 °
Нед
13 °
Пон
15 °
Уто
13 °

Servisne vesti

Planirani radovi „Zelenila”

U sklopu planiranih radova, ekipe Javnog komunalnog preduzeća „Zelenilo – Beograd” će 24. oktobra obaviti čišćenje otpadaka, košenje, orezivanje i održavanje zelenila u razdelnoj...