-0.3 C
Belgrade

Javni poziv za izbor najlepše fotografije Zemuna

Predsednik Gradske opštine Zemun Gavrilo Kovačević raspisao je Javni poziv za izbor najlepše fotografije Zemuna u 2022. godini.

Projekat ”Najlepša fotografija Zemuna” ima za cilj da promoviše kulturno i turističko blago Zemuna. Teme fotografija su istorijske, kulturne, prirodne i druge lepote opštine Zemun, kulturno – istorijski spomenici, verski objekti, običaji, ljudi, ulice, kulturni i sportski događaji, manifestacije, pejzaži i sve ono što predstavlja lepotu i specifičnost Zemuna.

Na konkursu mogu učestvovati svi stariji od 15 godina sa najviše tri svoje fotografije, veličine do jednog megabajta. Kontakt podatke (ime i prezime, adresa, broj telefona), kao i fotografije sa podatkom  o veličini originalnog fajla, treba dostaviti elektronskim putem na adresu: najlepsafotografijazemuna@gmail.com, a za dodatne informacije obratiti se Kancelariji za mlade, Kosovska 9 ili na brojeve telefona 011/3160-674 i 062/8391392.

Javni poziv će trajati do 1. septembra 2022. godine. Stručna komisija će najlepše tri fotografije nagraditi, a dvadeset reprezentativnih fotografija će biti izložene u galerijskom prostoru Kancelarije za mlade povodom Praznika Gradske opštine Zemun 5. novembra.

Više informacija

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
broken clouds
0.5 ° C
0.8 °
-1.3 °
61 %
4.1kmh
75 %
Уто
1 °
Сре
1 °
Чет
3 °
Пет
3 °
Суб
4 °