2.5 C
Belgrade

Javni poziv za podnošenje prijava za finansiranje postupka biomedicinski potpomognutog oplođenja za parove sa jednim detetom

Sekretarijat za zdravstvo raspisao je 28. januara 2022. godine javni poziv za podnošenje prijava za ostvarivanje prava na finansiranje troškova postupka biomedicinski potpomognutog oplođenja (BMPO) za parove sa jednim detetom.

Shodno opredeljenim sredstvima iz budžeta Grada Beograda za 2022. godinu, finansiraće se postupci BMPO za minimum 35 parova sa jednim detetom.
Tekst javnog poziva i obrasci mogu se preuzeti na stranici.

Prijave se podnose neposredno ili putem pošte, u zatvorenoj koverti, na adresu: Grad Beograd – Gradska uprava Grada Beograda – Sekretarijat za zdravstvo, Kraljice Marije 1 (pisarnica III sprat), zaključno sa 14. februarom 2022. godine, u toku radnog vremena pisarnice od 7.30 do 15.30 časova, sa naznakom: „Prijava za ostvarivanje prava na finansiranje troškova postupka biomedicinski potpomognutog oplođenja (BMPO) za parove sa jednim detetom” – ne otvarati. Na poleđini koverte obavezno navesti ime i prezime, kao i adresu podnosioca.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
broken clouds
2.5 ° C
3 °
1.7 °
78 %
4.6kmh
75 %
Нед
3 °
Пон
3 °
Уто
5 °
Сре
6 °
Чет
2 °