12.6 C
Belgrade

Javni poziv za učesnike u projektu “Pokreni se za IT”

Gradska opština Stari grad raspisuje javni poziv za učesnike koji će učestvovati u projektu „Pokreni se za IT“. Projekat „Pokreni se za IT“ sprovodi Gradska opština Stari grad, a sufinansira ga Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije. Pozivaju se svi zainteresovani mladi, od 15 do 30 godina, da se prijave za ovaj projekat, koji ima za cilj da mlade upozna sa savremenim trendovima u IT sferi i da ih osposobi za praktičan rad kroz različite biznis ideje i forme.

Edukacija će se odvijati online, prijavom na internet portal koji je isključivo namenjen sticanju novih znanja i veština u IT oblasti u obliku tematskih predavanja, stručnih radionica, seminara.

 Tematska predavanja su namenjena usvajanju novih znanja i trendova iz IT industrije, stručnom usavršavanju i ostvarivanju kontakata sa pojedincima i institucijama iz IT sektora.

 Stručne radionice obrađuju realan kontekst rada na mobilnim platformama, savremene internet servise, administraciju računarskih sistema, itd.

 Seminari se bave važnim segmentima preduzetništva, takođe tribine o preduzetništvu koje obrađuju aktuelne pravce, praktične modele rada u IKT preduzeću itd. Takođe svi učesnici će imati stručnu podršku pri izradi plana realizacije poslovnih ideja.

Stoga je potrebno da imate internet i mobilni telefon ili kompjuter, izraženu želju i zainteresovanost i već ste na pola puta da usavršite svoja IT znanja i da dobijete sertifikat na kraju realizacije projekta.

Popunjenu prijavu poslati najkasnije do 15. septembra 2021. na e-mail adresu projekti@starigrad.org.rs , a u subject-u napisati Prijava za učesnike.

Beogradski Portal

Vremenska prognoza

Belgrade
mist
12.6 ° C
12.8 °
11.7 °
96 %
3.1kmh
100 %
Суб
14 °
Нед
13 °
Пон
15 °
Уто
13 °
Сре
7 °

Servisne vesti

Planirani radovi „Zelenila”

U sklopu planiranih radova, ekipe Javnog komunalnog preduzeća „Zelenilo – Beograd” će 24. oktobra obaviti čišćenje otpadaka, košenje, orezivanje i održavanje zelenila u razdelnoj...