2.9 C
Belgrade

JKP „Zelenilo-Beograd“ učesnik Sajma hortikulture

JKP „Zelenilo-Beograd“ i ove godine tradicionalno učestvuje na 27. međunarodnom Sajmu hortikuluture „Beoplantfair“. Sajam se otvara 07. i trajaće do 11. aprila, na Beogradskom sajmu u hali br. 3.

Građani koji budu posetili štand JKP „Zelenilo-Beograd“ tokom trajanja sajma, biće u prilici i da se upoznaju sa delatnostima kojima se bavi naša firma od projektovanja, izvođenja radova na podizanju i održavanju zelenih površina, proizvodnje sadnog materijala do staranja o zaštićenim prirodnim dobrima Beograda.

Izložbenim štandom na ovogodišnjem sajmu hortikulture „Zelenilo-Beograd“ želi da podseti sugrađane na dugogodišnju tradiciju, znanje, iskustvo i kvalitet koje ima u obavljanju svoje delatnosti. Kao jedna od najuticajnijih firmi u oblasti hortikulture i uređenja javnih zelenih površina, ponosni smo na tranziciju koju je preduzeće prošlo od osnivanja i prvih „Opštinskih vrtlara“ do današnjeg modernog i visokorazvijenog „Zelenila-Beograd“ – put dug 93 godine.

Posetioci će na štandu „Zelenila“ moći da vide primere vertikalnog ozelenjavanja kojima se mogu oplemeniti zidovi, ograde, stubovi i slični prostori. Biće prikazani različiti elementi parternog uređenja zelenih površina, ali i biljke za uređenje enterijera.

O iskustvu koje ovo preduzeće ima u proizvodnji sadnog materijala govori i podatak da se u rasadnicima „Zelenila-Beograd“ godišnje proizvede milion sadnica sezonskog cveća koje se sade dva puta godišnje na javnim površinama, kao i približno 100000 sadnica dendromaterijala (šiblja i drveća) i na hiljade perena i sobnih biljaka.

Pozivamo sve zainteresovane sugrađane da nam se pridruže na sajmu, posete štand JKP „Zelenilo-Beograd“ gde mogu dobiti neku novu ideju za svoj prostor i u opuštenom i neformalnom druženju sa našim iskusnim stručnjacima čuju savete o nezi biljaka i reše dileme koje imaju u vezi uređenja svojih balkona, vrtova ili enterijera.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
overcast clouds
2.6 ° C
2.8 °
2.4 °
96 %
1.5kmh
100 %
Нед
4 °
Пон
10 °
Уто
12 °
Сре
13 °
Чет
12 °