16.6 C
Belgrade

„Kafić Zdravić” održan u OŠ „Dragojlo Dudić” u Malom Mokrom Lugu

Predstavnici udruženja „Svi na vagu”, predvođeni nutricionistom Milkom Raičević, realizovali su „Kafić Zdravić”, u Osnovnoj školi „Dragojlo Dudić“. Događaju je prisustvovao predsednik Gradske opštine Zvezdara Vladan Jeremić.

„Ponosni smo što smo sredstvima iz budžeta pomogli realizaciju projekata čiji je cilj učenje dece zdravim načinima ishrane i nadamo se da ćemo ovakve projekte i ubuduće zajednički realizovati” – rekao je Vladan Jeremić.

Foto: beogradski.rs

On se ovom prilikom zahvalio Milki Raičević i direktorki škole „Dragojlo Dudić“ Danijeli Pavić što, u saradnji sa Opštinom Zvezdara, organizuju projekte koji su usmereni na razvijanje zdravog načina ishrane kod dece.

Foto: beogradski.rs

Danijela Pavić je istakla dobru saradnju sa Opštinom i timom „Svi na vagu“ i značaj ovakvih projekata koji se bave, pre svega, prevencijom telesnih deformiteta i gojaznosti kod dece, a to je značajno kako za školu tako i njene učenike.

Foto: beogradski.rs

Milka Raičević je rekla da se zahvaljujući Opštini realizuju dva projekta: „Zdrav svaki dan“, namenjen učenicima od prvog do četvrtog razreda, i „Zagrizi zdravo“, namenjen učenicima od petog do osmog razreda. Ona je dodala da je u „Kafiću Zdraviću” prezentovano znanje stečeno kroz predavanja i radionice ova dva projekta koji su finansirani iz budžeta Gradske opštine Zvezdara.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
16.6 ° C
18 °
15.7 °
48 %
6.2kmh
0 %
Уто
16 °
Сре
16 °
Чет
17 °
Пет
15 °
Суб
14 °