11.6 C
Belgrade

Kancelarija za mlade opštine Obrenovac organizuje besplatne kurseve stranih jezika

Kancelarija za mlade Gradske opštine Obrenovac, u okviru programa neformalnog obrazovanja, realizuje besplatane kurseve engleskog, španskog i nemačkog jezika, početni i viši početni nivo za mlade iz Obrenovca. Kursevi su namenjeni nezaposlenima, studentima i srednjoškolcima između 15 i 30 godina. Broj učesnika po kursu je do 16, a biće formirane po dve grupe.

Zainteresovani se mogu prijaviti do 13. marta ove godine, a jedan polaznik može podneti prijavu za pohađanje samo jednog kursa.

U Kancelariji za mlade opštine Obrenovac navode, da je broj polaznika ograničen, te da će prednost imati polaznici koji se pre prijave.

Radionice stranih jezika realizovaće se u skladu sa epidemiološkim merama, polaznici će biti podeljeni po grupama, a ukoliko bude bilo potrebe, kursevi se mogu nastaviti onlajn.

Dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti na mejl: kzm.obrenovac@gmail.com ili lično u Kancelariji za mlade, prizemlje Sportsko-kulturnog centra ”Obrenovac” kao i u prostorijama ”YouthHub-a”, nekadašnji bioskop Palež.

Iz Kancelarije za mlade opštine Obrenovac naglašavaju, da će kurseve jezika moći da pohađaju polaznici sa i bez predznanja.

– Kao i prethodnih godina, mladi Obrenovčani imaće priliku da pohađaju kurseve engleskog, španskog i nemačkog jezika. Polaznici koji su prošle godine pohađali neki od ovih kurseva, sada će samo nastaviti obuku, a pored toga, otvaramo mesta i za nove ljude, koji mogu podneti prijave za obuke – rekao je Uroš Mirićić ispred Kancelarije za mlade opštine Obrenovac.

On je naveo, da će kursevi trajati više od tri meseca, a kako kaže obuke će početi od kraja marta ove godine.

Više informacija se može pročitati na ovom linku.

Iz Kancelarije za mlade opštine Obrenovac najavili su i nove radionice.

– Pripremamo radionice kineskog jezika. U saradnji sa kompanijom ”Meita” radimo na tome, da uskoro pokrenemo kurs koji će značiti mladim ljudima, da upotpune svoje znanje i biografiju. Cilj nam je da obezbedimo najboljim polaznicima posetu Pekingu i letnju školu kineskog jezika u tom gradu – istakao je Mirićić.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
11.6 ° C
11.8 °
10.2 °
62 %
5.1kmh
0 %
Сре
17 °
Чет
16 °
Пет
14 °
Суб
14 °
Нед
16 °