-2.2 C
Belgrade

„Karavan zimnice” i mobilna ekspozitura Banke Poštanska štedionica ovog vikenda na pijaci „Zemun”

Na pijaci „Zemun” biće održan „Karavan zimnice” u subotu i nedelju, 4. i 5. decembra, od 8 do 16 časova, saopšteno je iz „JKP Gradske pijace”. 

Ovog vikenda, pijaca „Zemun” će biti ne samo mesto za nabavku svežih i kvalitetnih namirnica već i prava riznica poznatih ukusa domaće zimnice pripremljene po tradicionalnoj recepturi.  

Domaćice koje nisu stigle da pripreme zimnicu, predstojećeg vikenda moći će da se snabdeju kvalitetnim domaćim proizvodima. Poljoprivredni proizvođači iz cele Srbije predstaviće svoje slane i slatke specijalitete posetiocima koje očekuje bogat izbor ajvara, raznih slanih salata, kompota, sušenog voća, džemova, slatka, meda, vina, rakije, kao i mnogo drugih proizvoda za zimsku trpezu koji se mogu naći samo na beogradskim pijacama. 

Zbog velikog interesovanja, na pijaci „Zemun” će od 2. decembra biti postavljena mobilna ekspozitura Banke Poštanska štedionica. Od danas pa do subote, od 8 do 13 časova, posetioci ove pijace, kao i prodavci, moći će da podižu gotovinu sa bankomata i da obavljaju druge transakcije, navodi se u saopštenju. 

beogradski.rs

Vremenska prognoza

Belgrade
overcast clouds
-2.2 ° C
-0.2 °
-4.3 °
85 %
0kmh
88 %
Пет
4 °
Суб
3 °
Нед
6 °
Пон
5 °
Уто
1 °

Servisne vesti