9.6 C
Belgrade

„Karavan zimnice” na pijaci „Kalenić”

Na pijaci „Kalenić” će u subotu i nedelju, 29. i 30. januara, od 8 do 16 časova biti održan „Karavan zimnice”, saopšteno je iz Javnog komunalnog preduzeća „Gradske pijace”. 

Pijaca „Kalenić” će biti, kao i uvek, mesto za nabavku svežih i kvalitetnih namirnica, ali i prava riznica poznatih ukusa domaće zimnice pripremljene po tradicionalnoj recepturi.  

Domaćice koje nisu stigle da pripreme zimnicu, predstojećeg vikenda moći će da se snabdeju kvalitetnim domaćim proizvodima. Poljoprivredni proizvođači iz cele Srbije predstaviće svoje slane i slatke specijalitete posetiocima, koje očekuje bogat izbor ajvara, raznih slanih salata, kompota, sušenog voća, džemova, slatka, meda, vina, rakije, kao i mnogo drugih proizvoda za zimsku trpezu, koji se mogu naći samo na beogradskim pijacama.

Organizacijom „Karavana zimnice”, JKP „Gradske pijace” pokazuje da u svakom segmentu brine o potrebama savremenog potrošača, ali i da predstavlja značajnu kariku u lancu plasmana autentičnih domaćih proizvoda, navodi se u saopštenju. 

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
9.6 ° C
10.8 °
8.7 °
66 %
3.1kmh
0 %
Пон
16 °
Уто
16 °
Сре
17 °
Чет
10 °
Пет
5 °