26.9 C
Belgrade

Kol-centar Gradske opštine Rakovica svakog dana na usluzi građanima

Gradska opština Rakovica je od prvog dana početka imunizacije pokrenula kol-centar koji je pozivao građane da se vakcinišu. Sve građane koji su iskazali interesovanje volonteri u kol-centru su prijavljivali na vakcinaciju, a do sada je pozvano više od 50 hiljada građana Rakovice.

Gradska opština Rakovica je pre dve nedelje pokrenula i kol-centar za mlade, kojim je na lokalu podržao nacionalnu kampanju vakcinacije mladih. Do sada je kol-centar kontaktirao više od 1.600 građana starosti od 18 do 30 godina koje je pozivao na imunizaciju i pomagao im ukoliko su imali bilo kakve nedoumice u vezi vakcinacije. Takođe, kol-centar je u sklopu kampanje vakcinacije privrednika i zaposlenih pozvao više od 320 privatnih preduzetnika koji posluju na teritoriji Rakovice. Veliki broj privatnih preduzetnika iz Rakovice, zajedno sa zaposlenima, iskoristio je priliku da se vakciniše.

Kol-centar Gradske opštine Rakovica danas je posetio predsednik Opštine Rakovica Miloš Simić koji se zahvalio zaposlenima i volonterima na velikom poslu koji su do sada odradili, zahvaljujući kojem je Rakovica jedna od pet najboljih opština po stopi vakcinacije u Srbiji.

Za građane kol-centar Gradske opštine Rakovica je na raspolaganju svakog dana od 8 do 20 časova. Sve informacije o vakcinaciji u Rakovici kao i pomoć prilikom prijave građani mogu dobiti pozivom na brojeve telefona:

  • 011 3051810
  • 011 7850151
  • 011 7850152

Građanima Rakovice je bez zakazivanja termina omogućena vakcinacija svakog dana u domu zdravlja na Labudovom brdu u terminu od 9 do 20 časova i u domu zdravlja u Resniku od svakoga dana osim nedelje u terminu od 9 do 20 časova.

Beogradski Portal

Vremenska prognoza

Belgrade
clear sky
26.9 ° C
27 °
24.7 °
45 %
6.7kmh
0 %
Чет
30 °
Пет
30 °
Суб
35 °
Нед
40 °
Пон
34 °

Servisne vesti

Radovi na vodovodnoj mreži u petak

Zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda na opštini Voždovac, u petak, 6. avgusta, od 8 do 24 sata bez vode će ostati potrošači neparne...