14.8 C
Belgrade

Komunalna milicija aktivna na teritoriji opštine Obrenovac

Na teritoriji gradske opštine Obrenovac već nekoliko meseci unazad aktivna je Komunalna milicija. Kako ističe član Veća opštine Obrenovac Ivan Stojić, Komunalna milicija u narednom periodu sprovodiće komunalni red širom opštine Obrenovac.

Stojić je ovom prilikom zamolio građane, koji nepropisno parkiraju svoja vozila, odnosno parkiraju vozila na prostorima na kojima nema izgrađenih parking mesta, biciklističkim i pešačkim stazama, da to ne čine, kako bi svi građani, sportisti i rekreativci, imali prostor za aktivnosti.

– Opština Obrenovac ulaže značajna sredstva, kako bi prioritet bilo zdravvlje građana. Parking mesta postoje na svim lokacijama u gradu. Opština Obrenovac u saradnji sa Komunalnom milicijom baviće se nepropisno parkiranim vozilima, kako u Zabranu, tako i kod Ulice Aleksandra Ace Simovića, ali i duž nasipa gde je urađena nova biciklistička staza, koju pojedini sugrađani koriste kao pistu za vožnju motora, automobila, međutim ova staza je namenjena biciklistima i rekreativcima – naveo je Stojić.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
14.8 ° C
15.2 °
14.1 °
55 %
5.1kmh
0 %
Сре
17 °
Чет
16 °
Пет
15 °
Суб
12 °
Нед
17 °