26.9 C
Belgrade

Konkurs za dodelu besplatnih auto-sedišta

Gradska opština Savski venac je u saradnji sa Auto-Moto Savezom Srbije obezbedila dečija auto-sedišta za decu do tri godine starosti koja imaju prebivalište na teritoriji opštine.

Prilikom dodele auto-sedišta građani će ostvariti pravo i na dodelu Super članskog paketa Auto Moto Saveza za pomoć na putu i šlep u Srbiji i Evropi, koje se aktivira slanjem SMS poruke, a članstvo po aktivaciji važi godinu dana.

Pozivamo roditelje da u periodu od 02.06. do 11.06.2021. godine podnesu prijavu za dodelubesplatnih auto sedišta.

OBAVEZNA DOKUMENTACIJA ZA PRIJAVU:
• Očitana zdravstvena knjižica deteta (za decu koja nemaju zdravstvenu knjižicu u trenutku prijave potrebno je priložiti obrazac „Potvrda o zdravstvenom osiguranju“)
• Očitane lične karte oba roditelja kao dokaz da su prijavljeni na teritoriji Gradske opštine Savski venac ili kopirana lična karta ukoliko nema čip
• Broj telefona roditelja
• Popunjen obrazac prijave

USLOVI KONKURSA
• Da je dete do tri godine starosti (za decu rođenu od 01.06.2018. do 11.06.2021.)
• Da oba roditelja imaju prebivalište na teritoriji Gradske opštine Savski venac (ukoliko zahtev podnosi samohrani roditelj neophodno je priložiti dokaz o toj činjenici ili popunjenu izjavu da je saglasan da GO Savski venac pribavi podatke o činjenicama o kojima se vodi službena evidencija odnosno izvod iz matične knjige)

NAPOMENA
• Prilikom prijave potrebno je naznačiti odabranu boju sedišta (plava ili crvena boja)
• Ukoliko se konkuriše za više sedišta, prednost ima prva prijava (za svako dete se podnosi pojedinačna prijava)
• Nepotpune prijave, kao i prijave pristigle nakon roka se neće uzimati u razmatranje
• Sedišta su predviđena za decu starosti od 1 do 3 godine, težine od 9 do 36 kilograma
• Broj sedišta je ograničen

Prijave se podnose putem imejl adrese: besplatno@savskivenac.rs (slanjem skenirane obavezne dokumentacije) ili putem pisarnice GO Savski venac (Knez Miloša 69) ostavljanjem obavezne dokumentacije u kutiju na kojoj piše Konkurs za Auto-sedišta svakog radnog dana od 7.30 do 15.30 časova. Kutija se nalazi na ulazu opštine Savski venac, a dokumenta i popunjen prijavni obrazac je neophodno staviti u kovertu na kojoj je potrebno napisati ime i prezime jednog od roditelja i naglasiti da je za konkurs za besplatna auto-sedišta. Prijavni obrazac i Izjava se mogu preuzeti na zvaničnoj internet stranici opštine ili na pisarnici.

Za više informacija pozovite broj 011/2061-773 ili posetite zvaničnu internet stranicu opštine: www.savskivenac.rs.

Beogradski Portal

Vremenska prognoza

Belgrade
clear sky
26.9 ° C
27 °
24.7 °
45 %
6.7kmh
0 %
Чет
30 °
Пет
30 °
Суб
35 °
Нед
40 °
Пон
34 °

Servisne vesti

Radovi na vodovodnoj mreži u petak

Zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda na opštini Voždovac, u petak, 6. avgusta, od 8 do 24 sata bez vode će ostati potrošači neparne...