11.1 C
Belgrade

Kreativna vaskršnja radionica u četvrtak 14. aprila u Volonterskom servisu

Uoči predstojećeg Vaskrsa, nastavljajući tradiciju predprazničnih aktivnosti, Volonterski servis Zvezdare i ove godine u četvrtak 14.aprila od 11 do 13 časova u prostorijama Servisa, (Bulevar kralja Aleksandra 395) organizuje kreativnu radionicu na kojoj će zainteresovani sugrađani svih generacija moći da ukrašavaju jaja od stiropora, prave vaskršnju dekoraciju za svoj životni prostor, kao i različite poklone.

Sve što naprave na radionici učesnici mogu da ponesu za uspomenu, a mogu i da ponesu od kuće neki predmet koji žele da ukrase vaskršnjim i prolećnim motivima.

Ulaz je slobodan ali ograničen a sugrađani zainteresovani za ovu kreativnu radionicu mogu da se prijave na broj telefona kancelarije Volonterskog servisa Zvezdare radnim danima od 9 do 13 časova na broj 011/286 44 26. Materijal za radionicu je obezbedila Gradska opština Zvezdara a učesnici sa sobom treba da ponesu svoje ideje, maštu i želju da nauče nešto novo.

Radionica će se održati u skladu sa aktuelnim epidemiološkim merama i porukama da su praznici vreme darivanja, druženja sa članovima porodice i prijateljima, radosti i solidarnosti sa onima kojima su naša pomoć i podrška potrebni.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
10.9 ° C
13.6 °
8.7 °
94 %
0kmh
0 %
Уто
25 °
Сре
26 °
Чет
23 °
Пет
23 °
Суб
22 °