4 C
Belgrade

„Lažne adrese“ Borka eks Borislava Stefanovića

Povodom lažnih optužbi Borka eks Borislava Stefanovića obaveštavamo građane da niko nije prijavljen na adresi Novopazarska 6 (nekada Sime Miloševića 6). Naime, adresa Novopazarska 6 je nepostojeća i izbrisana je iz katastra još pre 12 godina a samim tim ne postoji nijedan birač na pomenutoj adresi niti je moguće prijaviti bilo koga. To je jasno svakom normalnom građaninu koji se drži istine a ne laži da kada ne postoji kućni broj ne možete nikoga prijaviti.

Kao dokaz da Novopazarska 6 ne postoji u prilogu dostavljamo javnosti rešenje iz katastra.

Ovom prilikom pozivamo novog stanovnika Gradske opštine Vračar Novosađanina Borka eks Borislava Stefanovića da pokaže tačno gde se ta nepostojeća zgrada nalazi. GO Vračar predlaže da Borko eks Borislav Stefanović zajedno sa našim predstavnicima i zaposlenima prošeta do Novopazarske ulice i pokaže gde je broj 6, da se lično uveri i da javno prizna da je obmanuo javnost i građane zbog jeftinih političkih poena.

Bolje je Borku eks Borislavu Stefanoviću da posluša naš savet i veruje činjenicama i svojim očima, a ne svom šefu i nekadašnjem gradonačelniku Beograda Draganu Đilasu i njegovim lažima.

Što se tiče ostalih adresa koje su Đilas i Stefanović spomenuli, saopštavamo da prema zvaničnim podacima MUP Srbije nije bilo nikakvih novih prijava u ovoj godini na adresama Novopazarska 43 i Maksima Gorkog 23, a da je na adresi Cara Nikolaja 72 ukupno prijavljeno troje novih stanovnika, a ne 20 ili 30 kako je rekao Borko eks Borislav Stefanović.

Kao dokaz da je u pitanju čista izmišljotina je i dokaz o broju prijavljenih birača na Vračaru, gde je 2018. godine bilo prijavljeno 63.716 birača, 2020. godine 63.353 birača, a na dan 4. februara ove godine 62.602 birača što jasno dokazuje da je smanjen broj birača na Vračaru, tako da Đilas i Stefanović govoreći o uvećanom broju birača na Vračaru svakodnevno izgovaraju besmislene laži i obmanjuju građane.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
overcast clouds
4 ° C
4.1 °
3 °
88 %
6.2kmh
100 %
Чет
4 °
Пет
3 °
Суб
5 °
Нед
4 °
Пон
8 °