12.6 C
Belgrade

Lusteri, SFRJ bend i DJ Vlada nastupaju na Festivalu zanatskog piva

Član Veća GO Lazarevac Nenad Bačanac pozvao je danas sve zainteresovane građane da u petak 03. septembra na platou ispred Rudarske česme u večernjim časovima posete Festival zanatskog piva i uživaju u pravom ukusu piva koja su produkt malih zanatskih pivara.

„Ponuda piva na štandovima biće slična kao i na prethodno održanim manifestacijama, a posetioce festivala će zabavljati DJ Vlada, lazarevački „SFRJ bend“ i na zahtev sugrađana ponovo će u Lazarevcu nastupiti bend „Lusteri“, rekao je Bačanac.

Bačanac je ovom prilikom istakao da je organizacijom ovog festivala želja opštine da podstakne nekog od naših sugrađana da proizvodnju piva i otvaranje male pivare prepozna kao šansu za biznis, a opština bi u skladu sa svojim mogućnostima pružila svu neophodnu pomoć u realizaciji ove ideje.

Nenad Bačanac je najavio i da će se tradicionalni Festival srpskih vina ove godine najverovatnije održati 1. oktobra uz učešće velikog broja srpskih vinarija.

Beogradski Portal

Vremenska prognoza

Belgrade
mist
12.6 ° C
12.8 °
11.7 °
96 %
3.1kmh
100 %
Суб
14 °
Нед
13 °
Пон
15 °
Уто
13 °
Сре
7 °

Servisne vesti

Planirani radovi „Zelenila”

U sklopu planiranih radova, ekipe Javnog komunalnog preduzeća „Zelenilo – Beograd” će 24. oktobra obaviti čišćenje otpadaka, košenje, orezivanje i održavanje zelenila u razdelnoj...