4 C
Belgrade

Manifestacija FOKUS 2022 od 1. do 20. aprila

Beogradska akademija poslovnih i umetničkih strukovnih studija organizuje manifestaciju pod nazivom Festival obrazovanja, kulture, umetnosti i sporta – FOKUS 2022 koji počinje danas i traje do 20. aprila.

Festival obrazovanja, kulture, umetnosti i sporta, koji se organizuje po drugi put, prvi je neprofitni multidisciplinarni studentski festival u organizaciji jedne visokoškolske ustanove u Srbiji.

Cilj manifestacije je promovisanje obrazovanja, kulture, umetnosti i sporta kod mladih, prezentovanje dostignuća studenata u ovim oblastima i isticanje značaja povezanosti strukovnog obrazovanja i privrede.

Gradska opština Zvezdara je podržala organizaciju ove manifestacije u okviru koje će 20. aprila, u organizaciji GO Zvezdara, pored drugih programskih aktivnosti, biti održan Sajam privrede i Sajam obrazovanja za učenike osnovnh škola, Istog dana će se organizovati i radionice poslovnih veština za učenike srednjih škola.

U okviru manifestacije na terenima Sportskog centra „Olimp-Zvezdara” će 17. aprila biti održan humanitarni dečiji turnir „Deca za Decu“ na kome će učestvovati 12 ekipa iz klubova i škola malog fudbala uzrasta 2012/2013 godište.

Detaljan Kalendar aktivnosti zainteresovani mogu videti OVDE.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
overcast clouds
4 ° C
4.1 °
3 °
88 %
6.2kmh
100 %
Чет
4 °
Пет
3 °
Суб
5 °
Нед
4 °
Пон
8 °