24.8 C
Belgrade

Mladenovac ugostio najbolje svetske rvače

Mladenovac je bio je sjajan domaćin ovogodišnjeg Međunarodnog memorijalnog turnira „Ljubomir Ivanović Gedža“ koji je održan u hali Sportskog Centra. Na turniru je učestvovalo više od 130 takmičara iz 9 zemalja.

Ova sportska manifestacija organizovana je pod pokroviteljstvom Gradske opštine Mladenovac, Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije i Sekretarijata za sport Grada Beograda, a tehnički organizatori bili su Rvački klub Ljubomir Ivanović Gedža i Rvački savezi Srbije i Beograda, uz podršku i pomoć Sportski centar Ljubomir Ivanović Gedža Mladenovac koji nosi ime ovog proslavljenog sportiste i trenera.

Turnir je otvorio olimpijski i svetski šampion u rvanju, Davor Štefanek. Brojnoj publici u mladenovačkom Sportskom centru obratili su se i predsednik Rvačkog saveza Srbije Željko Trajković i član gradskog Veća i predsednik organizacionog odbora turnira, Goran Spasojević.

Gedžin memorijal je predstavljao i generalnu probu za predstojeće Svetsko prvenstvo koje će biti održano u Beogradu od 10. do 18. septembra.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
scattered clouds
25.8 ° C
26.9 °
24.7 °
61 %
2.6kmh
40 %
Пет
26 °
Суб
25 °
Нед
22 °
Пон
18 °
Уто
19 °