14.8 C
Belgrade

Nagrada Turističkoj organizaciji Beograda za dugogodišnje partnerstvo

Turistička organizacija Beograda je na Sajmu turizma EMITT u Istanbulu osvojila više nagrada koje govore o uspešnim godinama saradnje i činjenici da je prezentacija Beograda u Istanbulu bila veoma zapažena i profesionalna, saopšteno je iz ove organizacije.

Kako je istakao Miodrag Popović, direktor Turističke organizacije Beograda, ovo priznanje stiglo je kao počasna nagrada za dugogodišnje partnerstvo.

– Na 25. godišnjicu postojanja sajma EMITT u Istanbulu dobili smo priznanje od naših turskih kolega koji nam zahvaljuju što smo bili dobri i uspešni partneri sve ove godine. Ovo priznanje je laskavo, pre svega jer je EMITT u proteklih deset godina rastao bar onoliko koliko je raslo tursko tržište za Beograd i koliko su Turistička organizacija Beograda i Grad Beograd postali prepoznati na ovom tržištu. U godini u kojoj posle jednogodišnje pauze nastavljamo svoju promociju na tržištu Turske čini se da je ovo priznanje pravi podsetnik koliki put smo prešli kao neko ko promoviše Beograd u ovom delu sveta – rekao je Popović. 

Takođe, iz avio-kompanije Turskih Airlines je saopšteno da se od 27. marta uvodi i treći let dnevno između Istanbula i Beograda, i to u 14 časova iz Istanbula i 15.30 časova iz Beograda svakog dana, navodi se u saopštenju.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
14.8 ° C
15.2 °
14.1 °
55 %
5.1kmh
0 %
Сре
17 °
Чет
16 °
Пет
15 °
Суб
12 °
Нед
17 °