-2.6 C
Belgrade

Nagrada Turističkoj organizaciji Beograda za dugogodišnje partnerstvo

Turistička organizacija Beograda je na Sajmu turizma EMITT u Istanbulu osvojila više nagrada koje govore o uspešnim godinama saradnje i činjenici da je prezentacija Beograda u Istanbulu bila veoma zapažena i profesionalna, saopšteno je iz ove organizacije.

Kako je istakao Miodrag Popović, direktor Turističke organizacije Beograda, ovo priznanje stiglo je kao počasna nagrada za dugogodišnje partnerstvo.

– Na 25. godišnjicu postojanja sajma EMITT u Istanbulu dobili smo priznanje od naših turskih kolega koji nam zahvaljuju što smo bili dobri i uspešni partneri sve ove godine. Ovo priznanje je laskavo, pre svega jer je EMITT u proteklih deset godina rastao bar onoliko koliko je raslo tursko tržište za Beograd i koliko su Turistička organizacija Beograda i Grad Beograd postali prepoznati na ovom tržištu. U godini u kojoj posle jednogodišnje pauze nastavljamo svoju promociju na tržištu Turske čini se da je ovo priznanje pravi podsetnik koliki put smo prešli kao neko ko promoviše Beograd u ovom delu sveta – rekao je Popović. 

Takođe, iz avio-kompanije Turskih Airlines je saopšteno da se od 27. marta uvodi i treći let dnevno između Istanbula i Beograda, i to u 14 časova iz Istanbula i 15.30 časova iz Beograda svakog dana, navodi se u saopštenju.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
broken clouds
-1.8 ° C
-1.2 °
-2.6 °
73 %
4.1kmh
75 %
Уто
-2 °
Сре
1 °
Чет
3 °
Пет
3 °
Суб
4 °