38.8 C
Belgrade

Nagrađeni lazarevački učenici koji su ostvarili zapažene rezultate na republičkim takmičenjima

U svečanoj sali biblioteke „Dimitrije Tucović“ dodeljene su nagrade učenicima osnovnih i srednjih škola koji su osvojili u ovoj školskoj godini nagrade na republičkim takmičenjima. Prigodne poklone dobilo je 17 učenika a u ime GO Lazarevac i biblioteke, knjige su uručili predsednik opštine Bojan Stević, njegov zamenik Tomislav Rikanović i članovi Veća GO Lazarevac Jovana Davidovac i Rade Mirković.

Ove godine na republičkim takmičenjima 17 učenika sa teritorije GO Lazarevac ostvarilo je izuzetne rezultate i našu opštinu predstavilo u najboljem svetlu. Osvajanjem jednog od prva tri mesta, ovi učenici pokazali su zavidan nivo znanja i spremnosti i još jednom potvrdili da se u našem gradu ulaže u obrazovanje ali i prosvetni kadar koji vredno radi sa decom.

Predsednik gradske opštine Lazarevac Bojan Stević zahvalio se učenicima i nastavnicima na rezultatima koje su postigli i najavio nova ulaganja u školske objekte.

Stević je dodao da se opština trudi i dosta ulaže u modernizaciju školskih objekata ali i nagrađivanje učenika koji su svojim uspehom dokazali i pokazali da su ponos našeg grada.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
37.8 ° C
37.8 °
37.7 °
23 %
2.1kmh
0 %
Пет
41 °
Суб
30 °
Нед
23 °
Пон
24 °
Уто
24 °