12.6 C
Belgrade

Najava onlajn koncerta električnog kvarteta „Dinamika Muzik“ u okviru manifestacije „Novobeogradsko kulturno leto“

Opština Novi Beograd nastavlja tradiciju u organizaciji dobro poznate kulturne manifestacije „Novobeogradsko kulturno leto“. Četvrti koncert koji ćemo slušati je koncert električnog gudačkog kvarteta– „Dinamika muzik“.

Ovaj sastav čine 1. violina Katarina Ranić Čavić, 2. violina Katarina Stanimirović, 3. violina Marija Mitrović i DJ Smang.

Električni gudački kvartet „Dinamika muzik“ je jedinstven u Srbiji, po svom sastavu i konceptu. Čine ga akademski muzičari školovani u zemlji i inostranstvu, 3 električne violine i DJ.

Drugačije nazivani kao „Evropska atrakcija“ ili „oni koji spajaju nespojivo“ osvojili su publiku širom Srbije svojim koncertnim projektima „Muzička bajka“, „od baroka do roka“ i „4 muzička doba“.

Nastup električnog gudačkog kvarteta „Dinamika muzik“ možete poslušati i pogledati 01. avgusta od 20 časova na našoj fejsbuk stranici i na našem IGTV kanalu.

S obzirom na situaciju sa pandemijom virusa ove godine, nažalost, svi koncerti će biti onlajn i možete ih pratiti svake nedelje u 20 časova na fejsbuk i instagram profilima na linkovima ispod. Opština Novi Beograd nastaviće i u budućnosti da svojim sugrađanima priređuje besplatne kulturne sadržaje na koje su godinama unazad, na obostranu radost, i navikli.

Beogradski Portal

Vremenska prognoza

Belgrade
mist
12.6 ° C
12.8 °
11.7 °
96 %
3.1kmh
100 %
Суб
14 °
Нед
13 °
Пон
15 °
Уто
13 °
Сре
7 °

Servisne vesti

Planirani radovi „Zelenila”

U sklopu planiranih radova, ekipe Javnog komunalnog preduzeća „Zelenilo – Beograd” će 24. oktobra obaviti čišćenje otpadaka, košenje, orezivanje i održavanje zelenila u razdelnoj...