12.6 C
Belgrade

Najava programa „Dečije letnje igre“ u Topčiderskom parku

Opština Savski venac i ovog vikenda organizuje bogat kulturno-umetnički i zabavni program namenjen najmlađim sugrađanima u okviru manifestacije „Dečije letnje igre“.

Manifestacija se održava u subotu i nedelju ispred Konaka kneza Miloša u Topčiderskom parku, u popodnevnim satima od 16 časova, a ulaz i svi sadržaji su besplatni.

Mališani će imati priliku da uživaju u mnoštvu besplatnih sadržaja – pozorišnim predstavama, muzičko-zabavnom programu, sportskim, plesnim i likovnim radionicama kroz koje će ih voditi animatori i umetnici. U sklopu programa obezbeđeni su i zabavni rekviziti za decu, a za još više zabave mališani će moći da se oprobaju u različitim kreativnim radionicama, kao i da se druže sa maskotama i animatorima.

Pozivamo najmlađe sugrađane da dođu i svoje slobodno vreme provedu kvalitetno, a kroz zabavu, igru i druženje steknu nove veštine, drugare i razviju kreativnost.

Beogradski Portal

Vremenska prognoza

Belgrade
mist
12.6 ° C
12.8 °
11.7 °
96 %
3.1kmh
100 %
Суб
14 °
Нед
13 °
Пон
15 °
Уто
13 °
Сре
7 °

Servisne vesti

Planirani radovi „Zelenila”

U sklopu planiranih radova, ekipe Javnog komunalnog preduzeća „Zelenilo – Beograd” će 24. oktobra obaviti čišćenje otpadaka, košenje, orezivanje i održavanje zelenila u razdelnoj...