16.6 C
Belgrade

Najbolji džudisti gosti opštine Rakovica

Mladi rakovički džudisti danas su bili gosti Gradske opštine Rakovica. Kadete i trenere Džudo kluba Rakovica, koji su osvojili veliki broj medalja na nedavno završenom prvenstvu države primio je predsednik Gradske opštine Rakovica Miloš Simić.

On je čestitao takmičarima na osvojenim medaljama, istakavši da su oni ponos Rakovice. Počasnom predsedniku Džudo kluba Rakovica Miomiru Srećku Mrvaljeviću čestitao je na novom uspehu njegovog kluba koji je do sada iznedrio veliki broj srpskih džudista.

Gosti Opštine Rakovica bili su: Bojana Savić koja je u kategoriji do 48 kilograma osvojila zlatnu medalju. U istoj kategoriji Iva Milošević je bila treća. Anastasija Ćopić je osvojila zlato u kategoriji do 52 kilograma, dok je u istoj kategoriji srebrnu medalju osvojila Marija Kršić. Matija Jeremić je uzeo srebrnu medalju u kategoriji do 52 kilograma, dok je Vuk Milićević osvojio zlato u kategoriji do 66 kilograma.

Srebrne medalje osvojili su Filip Ivković u kategoriji do 73 kilograma i Marko Jovanović do 81 kilograma. U kategoriji do 90 kilograma Marko Jelovac osvojio je treće mesto.

Zajedno sa osvajačima medalja bili su i njihovi treneri Nemanja Petrović i Milenko Miladinović, kao i počasni predsednik Džudo kluba Rakovica Miomir Srećko Mrvaljević.

Kakav je uspeh ostvaren na prvenstvu države najbolje govori podatak da je Džudo klub Rakovica bio ubedljivo najbolji, osvojivši više poena od broja koji su uzeli klubovi na drugom i trećem mestu zajedno.

Gradska opština Rakovica još jednom čestita Džudo klubu Rakovica na fantastičnom uspehu i takmičarima želi puno sreće na predstojećim turnirima.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
16.6 ° C
18 °
15.7 °
48 %
6.2kmh
0 %
Уто
16 °
Сре
16 °
Чет
17 °
Пет
15 °
Суб
14 °