6.8 C
Belgrade

Napadnuta dva komunalna radnika i vozač kamiona „Čistoće”, napadač priveden

Iz JKP „Gradska čistoća” su saopštili da su juče, nešto posle 23 časa, u Ulici Jovanke Radaković na Zvezdari napadnuta dva komunalna radnika i vozač kamiona ovog preduzeća, pri čemu je vozač kamiona Željko Ađi zadobio lakše telesne povrede u predelu ramena, šake i leđa.

Do incidenta je došlo kada je nepoznata muška osoba u kasnim večernjim časovima prvo verbalno a potom i fizički nasrnula na ekipu „Čistoće” koja je u tom trenutku obavljala svoj redovni posao pražnjenja sudova za komunalni otpad.

Zahvaljujući brzoj reakciji pripadnika MUP-a, koji su odmah izašli na teren, ovaj napad na zaposlene u „Čistoći” je okončan, a napadač je priveden.

Vozač kamiona Željko Ađi prevezen je kolima Hitne pomoći u Kliničko-bolnički centar „Zvezdara” gde mu je ukazana pomoć.

Direktor JKP „Gradska čistoća” Marko Popadić je rekao da će ovo preduzeće preduzeti sve neophodne mere jer je preduzeće u obavezi da zaštiti svoje zaposlene.

– Ogorčen sam zbog sve učestalijih napada na naše radnike koji časno i predano rade svoj posao, za dobrobit svih sugrađana. Ovo je već drugi napad u ovoj sedmici kada za vreme obavljanja svojih redovnih radnih zadataka naši zaposleni doživljavaju verbalno i fizičko nasilje. Nikada nećemo tolerisati niti jedan vid nasilja. Apelujem na građane da imaju u vidu trud i posvećenost naših komunalnih radnika, kao i značaj posla koji obavljaju za sve nas, te da se uzdrže i omoguće zaposlenima da nesmetano obavljaju svoj posao – rekao je Popadić.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
6.8 ° C
7.6 °
5.7 °
88 %
0.5kmh
0 %
Сре
11 °
Чет
13 °
Пет
17 °
Суб
15 °
Нед
15 °