9.8 C
Belgrade

Napadnuta radnica „Gradske čistoće” na Terazijama

Komunalna radnica JKP „Gradska čistoća” V.B. napadnuta je večeras oko 18.40 časova neočekivano i bez ikakvog razloga na Terazijama tokom obavljanja redovnog posla u drugoj smeni i tom prilikom je zadobila udarac u glavu, saopšteno je iz JKP „Gradska čistoća”.

Ona je kolima Hitne pomoći prevezena u Vojno-medicinsku akademiju, a napad je prijavljen i policiji, koja je odmah obavila uviđaj.

– Nažalost, naši zaposleni su na terenu često izloženi opasnosti i bivaju meta nezadovoljnih i agresivnih pojedinaca. Nasilje je nedopustivo u bilo kojoj sferi i za njega nema opravdanja. Iako su napadi na naše radnike učestali, posebno kada su u pitanju ekipe koje rade na suzbijanju komaraca, jasno je da ni komunalni radnici, ljudi koji Beograd održavaju čistim i urednim, pa čak i ako su u pitanju žene, nisu pošteđeni nasilja. Zaista sam zgrožen – rekao je direktor JKP „Gradska čistoća” Marko Popadić.

On je dodao da je napadnuta komunalna radnica zadobila jak udarac u glavu, a kako se napad dogodio s leđa, nesrećna žena nije sigurna čime je udarena.

– Napadača naši radnici prepoznaju kao čoveka koji često šeta Terazijama noseći ikonu sa sobom i tražeći novac od sugrađana. Siguran sam da će policija doći do počinioca ovog dela – kaže Popadić.

Beogradski Portal

Vremenska prognoza

Belgrade
clear sky
9.8 ° C
9.8 °
8.7 °
93 %
2.1kmh
0 %
Уто
20 °
Сре
16 °
Чет
19 °
Пет
25 °
Суб
17 °

Servisne vesti