12.6 C
Belgrade

Nastavlja se akcija podele besplatnih auto sedišta za najmlađe Obrenovčane

Kao što je ranije najavljeno, nastavlja se akcija podele besplatnih auto sedišta za najmlađe sugrađane. Akciju sprovodi Komisija za bzbednost u saobraćaju opštine Obrenovac u sradnji sa Sekretarijatom za saobraćaj.

Ovom akcijom biće podeljeno 47 auto sedišta, a ovom prilikom zamenik predsednika Gradske opštine Obrenovac Miloš Stanojević pozvao je sve zainteresovane roditelje, da podnesu prijave na objavljen Javni poziv elektronski na sajtu Gradske opštine Obrenovac ili da dokumentaciju propisanu Javnim pozivom dostave na pisarnicu Gradske opštine Obrenovac i na taj način apliciraju za dodelu besplatnih auto sedišta.

Prijavu na Javni poziv mogu podneti roditelji dece rođene od 1. januara do 1. septembra tekuće godine.

– Neophodna dokumentacija za prijavu na Javni poziv je dokaz da je dete rođeno ove godine, odnosno Izvod iz matične knjige rođenih, takođe neophodno je da roditelji imaju prebivalište na teritoriji opštine Obrenovac, te su potrebne očitane lične karte roditelja,takođe je neophodno da jedan od roditelja poseduje vozilo na svoje ime i s tim u vezi potrebno je dostaviti očitanu saobraćajnu dozvolu vlasnika vozila, kao i dokaz o visini primanja u poslednja 3 meseca – istakao je Stanojević.

Prijava na objavljen Javni poziv za dodelu besplatnih auto sedišta za najmlađe Obrenovčane traje od 1. do 17. septembra ove godine.

Beogradski Portal

Vremenska prognoza

Belgrade
light rain
12.6 ° C
12.8 °
12.4 °
95 %
2.1kmh
75 %
Пет
14 °
Суб
14 °
Нед
13 °
Пон
15 °
Уто
13 °

Servisne vesti

Planirani radovi „Zelenila”

U sklopu planiranih radova, ekipe Javnog komunalnog preduzeća „Zelenilo – Beograd” će 24. oktobra obaviti čišćenje otpadaka, košenje, orezivanje i održavanje zelenila u razdelnoj...