6.8 C
Belgrade

Nevena Đurić i Siniša Mali obišli Beograd na vodi

Nevena Đurić i Siniša Mali obišli su Beograd na vodi i tom prilikom poručili da ćemo nastaviti da gradimo lepšu i uspešniju Srbiju, nastavićemo da gradimo bolju i lepšu budućnost za našu decu.

Nevena Đurić je poručila da mi vodimo politiku gradnje, napretka i razvoja koja obezbeđuje sigurnu i svetlu budućnost za našu decu i tim putem ćemo nastaviti samo ako obezbedimo mir i sačuvamo stabilnost što postižemo glasom za Aleksandra Vučića i tim Srpske napredne stranke na predstojećim izborima. Danas svaki naš građanin ima podršku i oslonac u Srbiji i to potvrđujemo kroz ulaganje u obrazovanje i infrastrukturu, u zdravstvo, u privredu, kroz porast plata i penzija i znamo da zajedno možemo nastaviti tim putem i u narednom periodu, jer samo zajedno možemo sve. Danas mladi ljudi prepoznaju ko ih vodi pravim putem ko se za njih trudi i ko se za njih bori i vredno radi da im obezbedi uslove za profesionalni i lični razvoj, i uslove za zasnivanje porodica i ostanak u našoj Srbiji.

Siniša Mali je rekao da smo danas imali priliku da vidimo Beograd sa reke, sa vode kako se menja, kako se razvija, kako raste, tako nam raste i razvija se naša Srbija. Beograd na vodi je simbol svega onoga što smo uradili u proteklih nekoliko godina, obećanje koje smo dali to smo i ispunili, od najružnijeg dela grada napravili smo najveće gradilište u Evropi, tako ćemo ispuniti obećanje da do kraja 2026. godine prosečna plata u Srbiji biti 1.000 evra, a prosečna penzija 500 evra. Dela govore za sve ono što smo uradili u proteklih par godina, naša Srbija je umrežena novim auto-putevima, novim brzim saobraćajnicama, brzim prugama, izgradili smo nove škole, nove bolnice, nove Naučno-tehnološke parkove, otvorene su nove fabrike, u junu mesecu očekuje nas još jedna isplata 100 evra svim našim mladima od 16. do 29. godina. Nastavićemo da gradimo lepšu i uspešniju Srbiju, nastavićemo da gradimo bolju i lepšu budućnost za našu decu. Zajedno možemo sve.

beogradski.rs / Služba za informisanje SNS

Najnovije

Belgrade
clear sky
6.8 ° C
7.6 °
5.7 °
88 %
0.5kmh
0 %
Сре
11 °
Чет
13 °
Пет
17 °
Суб
15 °
Нед
15 °