19.2 C
Belgrade

Nikodijević: Pred građane Beograda izlazimo sa našim rezultatima i jasnom vizijom

Na predizbornom skupu liste Ivica Dačić – premijer Srije, Toma Fila – gradonačelnik Beograda održanom u BelExpo centru na Novom Beogradu, Nikola Nikodijević, predsednik beogradskog odbora istako je da se već naslućuje pobeda Socijalističke partije Srbije na izborima 3. aprila.

Na početku obraćanja Nikodijević se zahvalio svim članovima i simpatizerima na podršci u svakom selu, mesnoj zajednici i opštini u ovoj teškoj i kompleksnoj kampanji.

– Tvrdim da imamo najbolji tim, mladih, stručnih i obrazovanih ljudi koji znaju i žele da se bore da menjaju Beograd, da Beograd ide napred i da se razvija. Malo koga sam čuo u izbornoj kampanji da priča o planovima, da ima viziju razvoja Beograda i da ima konkretne projekte. Pred građane Beograda izlazimo sa našim rezultatima i jasnom vizijom u kom pravcu će se Beograd razvijati. Naš najveći uspeh proteklih godina je to što smo nezaustavljivo pokrenuli razvoj Beograda, koji više niko ne može da zaustavi. U Beogradu radi više od 800.000 ljudi, prosečna plata prelazi 800 evra, u svakom delu Beograda su gradilišta, svakim danom u Beogradu niču novi parkovi, ulice, škole, vrtići i bolnice. Beograd ide napred zato što ste imali poverenja u nas – rekao je Nikodijević.

– Ne mora nama niko da priča šta su želje i potrebe Beograđana, odlično znamo šta je Beogradu potrebno. Beogradu je potrebna zdrava životna sredina, funkcionalniji saobraćaj, efikasnija zdravstvena zaštita, moderno i efikasno obrazovanje, briga o ljudima, rekao je Nikodijević i dodao da niko nije bolji garant od Socijalističke partije Srbije da će sve to u Beogradu biti ispoštovano.

Ceo govor možete poslušati u videu:

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
broken clouds
18.3 ° C
18.7 °
16.4 °
81 %
3.1kmh
75 %
Нед
20 °
Пон
25 °
Уто
28 °
Сре
26 °
Чет
28 °