19.6 C
Belgrade

Nikodijević u Starom dvoru ugostio Den Tanu

Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević ugostio je danas u Starom dvoru Dobrivoja Tanasijevića, sportskog radnika i glumca, poznatijeg kao Den Tana.

U posetu Skupštini grada i Nikoli Nikodijeviću, Den Tana je došao u pratnji delegacije Sportskog udruženja za razvoj sporta i sportske rekreacije „Trofej“, organizatora Međunarodnog plivačkog maratona „Ada Međica“. Den Tana obavlja funkciju predsednika Upravnog odbora „Ade Međice“ i ovom prilikom je Nikodijević u ime Grada Beograda primio plaketu za izuzetan doprinos u organizaciji i razvoju plivačkog maratona tokom prvih pet godina.

Nikodijević je rekao da je veliko životno iskustvo Dan Tane, kao i njegovi brojni kontakti, ne samo iz sveta sporta, već i biznisa i glume, mogu da budu od koristi Gradu Beogradu, koji se profilisao kao odličan organizator sportskih takmičenja.

– Danas sam imao zadovoljstvo da ugostim našeg poznatog sportskog radnika Den Tanu.  Grad Beograd je tokom poslednjih godina pokazao da je vrhunski organizator sportskih događaja, ali i dokazao da vodi računa o svim vidovima sporta, od školskog, preko rekreativnog, do profesionalnog  – rekao je Nikodijević.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
19.6 ° C
19.8 °
18.6 °
40 %
7.2kmh
0 %
Уто
19 °
Сре
16 °
Чет
16 °
Пет
15 °
Суб
15 °