21.2 C
Belgrade

Nova inicijativa – FEST Pro

FEST Pro je nova inicijativa Beogradskog međunarodnog filmskog festivala i traje do 5. marta. Ovaj program je posebno osmišljen da podrži filmske profesionalce i stvori platformu za filmsku industriju koja će omogućiti umrežavanje, učenje i istraživanje novih mogućnosti. Cilj je da Beograd postane centar filmske industrije i poželjna destinacija za filmsku produkciju.

Program obuhvata niz panela, sastanaka i radionica sa gostima iz inostranstva i domaćim filmskim profesionalcima. Osmišljen je tako da omogući sveobuhvatan pregled filmske industrije, trenutnih trendova i budućih pravaca. Učesnici imaju priliku da se druže sa stručnjacima iz filmske industrije i steknu uvid u najnovije tehnologije i tehnike filmske produkcije. Pored mogućnosti profesionalnog razvoja, FEST Pro pruža i mogućnost sticanja bogatog kulturnog iskustva.

Festival je organizovao posete filmskim studijima i obilaske grada, kako bi se prikazale najbolje filmske lokacije koje Beograd nudi. Uveče će se održavati zabavni događaji i žurke, kako bi se učesnicima omogućilo prijatno i nezaboravno vreme boravka. Više informacija na sajtu festivala.

beogradski.rs / fest.rs

Najnovije

Belgrade
few clouds
21.1 ° C
21.3 °
18 °
85 %
3.1kmh
20 %
Пон
25 °
Уто
28 °
Сре
27 °
Чет
29 °
Пет
28 °