12 C
Belgrade

Nova inicijativa – FEST Pro

FEST Pro je nova inicijativa Beogradskog međunarodnog filmskog festivala i traje do 5. marta. Ovaj program je posebno osmišljen da podrži filmske profesionalce i stvori platformu za filmsku industriju koja će omogućiti umrežavanje, učenje i istraživanje novih mogućnosti. Cilj je da Beograd postane centar filmske industrije i poželjna destinacija za filmsku produkciju.

Program obuhvata niz panela, sastanaka i radionica sa gostima iz inostranstva i domaćim filmskim profesionalcima. Osmišljen je tako da omogući sveobuhvatan pregled filmske industrije, trenutnih trendova i budućih pravaca. Učesnici imaju priliku da se druže sa stručnjacima iz filmske industrije i steknu uvid u najnovije tehnologije i tehnike filmske produkcije. Pored mogućnosti profesionalnog razvoja, FEST Pro pruža i mogućnost sticanja bogatog kulturnog iskustva.

Festival je organizovao posete filmskim studijima i obilaske grada, kako bi se prikazale najbolje filmske lokacije koje Beograd nudi. Uveče će se održavati zabavni događaji i žurke, kako bi se učesnicima omogućilo prijatno i nezaboravno vreme boravka. Više informacija na sajtu festivala.

beogradski.rs / fest.rs

Najnovije

Belgrade
light rain
12.5 ° C
13.6 °
11.7 °
68 %
1.5kmh
100 %
Пет
19 °
Суб
14 °
Нед
13 °
Пон
7 °
Уто
2 °