6.8 C
Belgrade

Nova mobilna aplikacija Obrenovac inndeks

Gradska opština Obrenovac pokrenula je novu aplikaciju pod nazivom Obrenovac inndeks, gde će biti uneti svi poslovni podaci zainteresovanih privrednih subjekata sa teritorije gradske opštine Obrenovac.

– Aplikacija je potpuno bespltna, kako za korisnike, tako i za privredne subjekte. Potrebno je da zainteresovani pivredni subjekti pošljuju na mejl adresu obrenovacreklama@gmail.com osnovne podatke o svom biznisu, kao što su 1-2 fotografije, potom kratak opis biznisa, kao i radno vreme, kontakt telefon, opis delatnosti – navela je načelnica odeljenja za privredu i razvoj Maja Lalić i dodala da je jedan broj privrednika iz Obrenovca, obavešten o postojanju i mogućnostima aplikacije.

Ona je ovim putem pozvala sve zainteresovane privredne subjekte da pošalju potrebne podatke na mejl adresu obrenovacreklama@gmail.com , a kako kaže podatke u aplikaciju unosiće službenici Gradske opštine Obrenovac.

– Nastavićemo da obilazimo privrednike na terenu, kako bismo im dodatno pajasnili mogućnosti aplikacije. Ova aplikacija biće i od velike pomoći svim turistima, kao i ljudima koji iz bilo kog razloga dolaze u Obrenovac, pa im je potrebno da potraže objekte kao što su apoteka, klinike, prodavnice, smeštaj i slično – rekla je Lalić.

Aplikacija Obrenovac inndeks dostupna je na Play prodavnici, ali u ovom trenutku samo za android mobilne uređaje.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
6.8 ° C
7.6 °
5.7 °
88 %
0.5kmh
0 %
Сре
11 °
Чет
13 °
Пет
17 °
Суб
15 °
Нед
15 °