11.8 C
Belgrade

Nova parking mesta u Ulici Kralja Aleksandra

U toku su radovi na izgradnji novih parking mesta u Ulici Kralja Aleksandra. Radove su obišli predstavnici Gradske opštine Obrenovac i direktor Javnog preduzeća za izgradnju Obrenovca Slavko Berić.

Berić je rekao da su se po završetku radova na vodovodnoj mreži intenzivirali radovi na izgradnji dodatnih 43 parking mesta u Ulici Kralja Aleksandra.

– Imamo veliki broj zahteva za izradu novih parking mesta, tim zahtevima JP za izgradnju izlazi u susret. Možete videti u pojasu od Kralja Aleksandra do Rvaćanske ulice u predhodnih mesec dana dobili smo preko 200 parking mesta. Tim trendom će i nastaviti JP za izgradnju i uslišićemo zahtev svih građana – poručio je Berić i najavio nove projekte.

– Takođe, kao što sam i više puta spominjao i naselje Topolice je izrazilo želju da se dodatno omogući parkiranje svih žitelja u tom naselju i mi ćemo u narednom periodu izgraditi plato za parkiranje – izjavio je Berić i dodao da se završetak radova očekuje krajem nedelje.

Milorad Bođan, član Veća Gradske opštine Obrenovac je rekao da će nova parking mesta dosta značiti stanovnicima ovog dela grada.

Bođan se osvrnuo i na radove na vodovodnoj mreži u Uzun Mirkovoj ulici i najavio skori završetak radova.

Beogradski Portal

Vremenska prognoza

Belgrade
broken clouds
11.8 ° C
11.8 °
11.7 °
82 %
3.1kmh
75 %
Пон
13 °
Уто
20 °
Сре
16 °
Чет
19 °
Пет
25 °

Servisne vesti