19.2 C
Belgrade

Nova pošta u naselju Makiške terase

Sve poštanske usluge, građani naselja Makiške terase, moći će da dobiju u novoj pošti 11031 , koja je danas počela sa radom, u ulici Časlava Veljića br. 13.

Otvaranju nove poslovnice JP „Pošte Srbije“, u naselju Makiške terase prisustvovali su pomoćnik predsednika opštine Čukarica Nikola Aritonović, izvršni direktor Pošta Srbije Miloš Đurić, direktorka RJ Pošte Srbije – Beogradski venac Tanja Marinković i predsednica izvršnog odbora Srpske banke AD Vesna Jokanović.

Pomoćnik predsednika Nikola Aritonović je izrazio zahvalnost rukovodstvu JP „Pošte Srbije“ što je na zahtev građana i inicijativu opštine Čukarica otvorila novu filijalu u naselju Makiške terase i tako našim sugrađanima iz ovog čukaričkog naselja, omogućila da lakše i brže obavljaju poštanske usluge. Građani su sa zadovoljstvom prisustvovali početku rada nove pošte, istakavši da će im puno značiti, jer sada neće morati da za isplatu penzija ili slanje pošiljki, odlaze do najbliže pošte u Žarkovu. Na dva šaltera u novoj poslovnici Pošte Srbije, građani će moći da obave usluge uplate i isplate, kao slanje pošiljki i menjačke usluge.

Pošta pruža usluge za 7.000 stanovnika – 2.935 domaćinstava i 460 pravnih lica, a najbliža joj je 11133 Beograd 91 u ulici Ratka Resanovića 1, udaljena oko 450 metara.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
broken clouds
18.9 ° C
19.6 °
16.9 °
82 %
1.5kmh
75 %
Нед
20 °
Пон
25 °
Уто
28 °
Сре
26 °
Чет
28 °