16.8 C
Belgrade

Novogodišnje paketiće dobila deca bez roditeljskog staranja u Domu „Drinka Pavlović“

Predstavnici rukovodstva Gradske opštine Savski venac danas su posetili decu bez roditeljskog staranja u Domu za decu i omladinu „Drinka Pavlović“ i podelili im novogodišnje paketiće. Ispred Opštine pakete je deci uručio zamenik predsednika opštine Uroš Tripković i član Veća Dejan Gerić.

Ovim poklonima, koje je obezbedio Savski venac želimo da pošaljemo snažnu poruku
našim dragim sugrađanima da opština na svojoj teritoriji i dalje nastavlja da pruža pomoć i podršku onima kojima je pomoć najpotrebnija, a to su naša deca. I dalje ćemo osluškivati potrebe naših mališana, unapređivati svoju uslugu i izlaziti u susret našim najmlađima kojima je ovakva pomoć od izuzetno važnog značaja – rekao je Tripković.

Tripković je svoj deci Savskog venca poželeo srećne novogodišnje i božićne praznike i izrazio nadu da će mališani u paketićima koje je obezbedila opština pronaći poklone koji im se dopadaju. Opština sa radošću i ponosom svake godine priređuje ovakve aktivnosti sa željom da našoj deci sledeća godina bude još uspešnija i bolja od prethodne. Suština novogodišnjih praznika je solidarnost i humanost koja je u ovom trenutku na delu, naglasio je Tripković i dodao da će se Savski venac i u narednom periodu truditi da deci bez roditeljskog staranja obezbedi prigodne poklone kako bi i ona osetila radost novogodišnjih praznika.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
light rain
16.8 ° C
16.9 °
15.2 °
90 %
2.1kmh
40 %
Нед
18 °
Пон
25 °
Уто
28 °
Сре
26 °
Чет
28 °