24 C
Belgrade

Novogodišnje paketiće dobila deca bez roditeljskog staranja u Domu „Drinka Pavlović“

Predstavnici rukovodstva Gradske opštine Savski venac danas su posetili decu bez roditeljskog staranja u Domu za decu i omladinu „Drinka Pavlović“ i podelili im novogodišnje paketiće. Ispred Opštine pakete je deci uručio zamenik predsednika opštine Uroš Tripković i član Veća Dejan Gerić.

Ovim poklonima, koje je obezbedio Savski venac želimo da pošaljemo snažnu poruku
našim dragim sugrađanima da opština na svojoj teritoriji i dalje nastavlja da pruža pomoć i podršku onima kojima je pomoć najpotrebnija, a to su naša deca. I dalje ćemo osluškivati potrebe naših mališana, unapređivati svoju uslugu i izlaziti u susret našim najmlađima kojima je ovakva pomoć od izuzetno važnog značaja – rekao je Tripković.

Tripković je svoj deci Savskog venca poželeo srećne novogodišnje i božićne praznike i izrazio nadu da će mališani u paketićima koje je obezbedila opština pronaći poklone koji im se dopadaju. Opština sa radošću i ponosom svake godine priređuje ovakve aktivnosti sa željom da našoj deci sledeća godina bude još uspešnija i bolja od prethodne. Suština novogodišnjih praznika je solidarnost i humanost koja je u ovom trenutku na delu, naglasio je Tripković i dodao da će se Savski venac i u narednom periodu truditi da deci bez roditeljskog staranja obezbedi prigodne poklone kako bi i ona osetila radost novogodišnjih praznika.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
25.1 ° C
25.8 °
20.1 °
61 %
2.6kmh
0 %
Пет
38 °
Суб
34 °
Нед
37 °
Пон
38 °
Уто
28 °