13.3 C
Belgrade

Novogodišnji pokloni za žene i mališane Sigurne kuće

Predsednik Gradske opštine Rakovica Miloš Simić posetio je danas Sigurnu kuću i tom prilikom je odneo novogodišnje poklone za žene i mališane, žrtve porodičnog nasilja koje borave u Sigurnoj kući.

„ Danas smo došli do Sigurne kuće sa željom da ženama i mališanima poželimo sve najbolje u Novoj 2023-oj godini i da im uputimo poruku da Opština Rakovica misli na njih i da im pruža neizmernu podršku. Nasilja ima mnogo više nego što je prijavljeno, pogotovo u vreme praznika i mi moramo da ohrabrimo žrtve da prijavljuju nasilnike jer trpeti nasilje nije rešenje. Novogodišnji paketići su zaista od srca i nadam se da će mališani koji borave ovde uživati u njima.

Hvala koordinatorki Sigurne kuće Vesni Stanojević koja pruža bezbednost ženama i deci. Naš zajednički cilj je da se ove žene što pre osnaže, osamostale i nastave da žive sa svojom decom što dalje od nasilja”, istakao je Miloš Simić.

Koordinatorka Vesna Stanojević se zahvalila na poseti, stalnoj pažnji i pomoći koju pruža Gradska opština Rakovica, ističući da zna koliko se žene, mališani, ona i sve njene saradnice raduju poklonima i svemu onome što svi zajedno činimo kako bismo žrtvama nasilja učinili život što lepšim.

beogradski.rs / GO Rakovica

Najnovije

Belgrade
clear sky
13.3 ° C
13.8 °
11.9 °
90 %
3.6kmh
0 %
Пон
25 °
Уто
22 °
Сре
23 °
Чет
25 °
Пет
18 °