12.6 C
Belgrade

Novorođenim bebama na poklon prva kolica od opštine Palilula

Predsednik Gradske opštine Palilula Miroslav Ivanović, danas je zajedno sa predsednikom Skupštine opštine Dragoslavom Šolakom i članovima Veća opštine podelio 145 bebi kolica roditeljima novorođenih beba sa Palilule.

Ovom podelom nastavljena je dugogodišnja akcija opštine Palilula, u kojoj je od 2017. godine poklonila 5.179 kolica malenim Palilulcima i tako pomogla mladim roditeljima da novac namenjen za kupovinu kolica utroše na ostalu opremu potrebnu njihovim bebama.

Ivanović upućuje čestitke roditeljima na rođenju njihovih beba i želi im da sa svojim potomcima provedu dug i srećan život.

Opština Palilula danas nastavlja svoju najznačajniju i najlepšu akciju podele dečijih kolica kojom daje doprinos politici povećanja nataliteta u našoj zemlji. Na ovaj način želimo da pomognemo i roditeljima, kako bi smanjili izdatke svojih kućnih budžeta – izjavio je Ivanović.

Beogradski Portal

Vremenska prognoza

Belgrade
mist
12.6 ° C
12.8 °
11.7 °
96 %
3.1kmh
100 %
Суб
14 °
Нед
13 °
Пон
15 °
Уто
13 °
Сре
7 °

Servisne vesti

Planirani radovi „Zelenila”

U sklopu planiranih radova, ekipe Javnog komunalnog preduzeća „Zelenilo – Beograd” će 24. oktobra obaviti čišćenje otpadaka, košenje, orezivanje i održavanje zelenila u razdelnoj...