12.4 C
Belgrade

Obavljaju se radovi na asfaltiranju u mesnoj zajednici Veliko Polje

U toku su radovi na asfaltiranju puta za Stankovce u mesnoj zajednici Veliko Polje. Danas su građevinske radove obišli predstavnici opštine Obrenovac.

Predsednik Saveta mesne zajednice Veliko Polje Goran Marković zahvalio je Gradskoj opštini Obrenovac, što će put za Stankovce, koji je od posebnog značaja za građane koji žive u ovom delu opštine Obrenovac, biti asfaltiran.

– Prilikom gradnje autoputa ”Miloš Veliki”, došlo je do presecanja tri puta, pa je ovaj put postao izuzetno frekventan i od velike važnosti za meštane Velikog Polja. Pored ovog puta nalaze se velike površine obradivog zemljišta i šume, a sa druge strane puta nalaze se domaćinstva – naveo je Marković.

Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković posetio je gradilište u mesnoj zajednici Veliko Polje i tom prilikom zahvalio svim građanima na podršci na održanim parlamentarnim, gradskim i predsedničkim izborima.

– Ove nedelje asfaltiraćemo Ulicu Omladinskih brigada u Bariču, takođe asfaltiraćemo put za Rašiće u Grabovcu, i nastaviti radove na rekonstrukciji naselja Šljivice. U ovom naselju tokom ove godine asfaltiraćemo još 4 ulice, a širom Obrenovca u narednom periodu građevinske mašine neće se gasiti, jer nastojimo da opravdamo poverenje građana i konkretnim delima izađemo pred birače na narednim lokalnim izborima 2024. godine – najavio je Čučković.

Meštanin naselja Veliko Polje Zoran Stanković, zahvalio je Gradskoj opštini Obrenovac što će, kako ističe, dugoiščekivan asfalt olakšati svakodnevno funkcionisanje građana.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
12.4 ° C
12.8 °
10.7 °
58 %
6.7kmh
0 %
Сре
17 °
Чет
16 °
Пет
15 °
Суб
14 °
Нед
13 °