12.6 C
Belgrade

Obavljaju se radovi na asfaltiranju ulica u mesnim zajednicama Ušće i Skela

Nastavljaju se radovi na rekonstrukciji puteva širom opštine Obrenovac. U narednom periodu radiće se na asfaltiranju nekategorisanih putnih pravaca u mesnim zajednicama koje teritorijalno pripadaju opštini Obrenovac. U toku su radovi na rekonstrukciji puteva na teritorijama mesnih zajednica Ušće i Skela, a danas su građevinske radove obišli i predstavnici opštine Obrenovac.

Prilikom obilaska građevinskih radova na asfaltiranju u mesnoj zajednici Ušće, pomoćnik predsednika opštine Obreovac Radovan Manojlović naveo je značaj novog asfalta, budući da novoasfaltirani putni pravac povezuje dva lokalna puta i kako ističe, skratiće kilometre koje je potrebno proći do samog izlaza na Šabački put.

On je najavio da će se nakon obavljenih radova na asfaltiranju ulica u mesnoj zajednici Ušće, građevinske mašine preseliti na teritoriju mesne zajednice Grabovac, gde će se takođe raditi na rekonstrukciji značajnih putnih pravaca.

Iz Saveta mesne zajednice Ušće najavljuju radove na više putnih pravaca koji su značajni za meštane, kako ističu u saradnji sa rukovodstvom Gradske opštine Obrenovac, biće asfaltirani svi putni pravci koji vode do domaćinstava građana ove mesne zajednice.

Tomislav Crvenković iz Saveta mesne zajednice Ušće ovom prilikom naglasio je, da je u prethodnom periodu postavljana nedostajuća rasveta, na čemu će se dodatno raditi i u narednom periodu.

Iz Saveta mesne zajednice Skela naglašavaju da su u toku radovi na asfaltiranju ulica, te da se građevinski radovi obavljaju prema utvrđenoj dinamici za tekuću godinu.

–Pored radova na izgradnji hrama, sportske hale, u toku su radovi na asfaltiranju ulica. Takođe, nastavljaju se radovi na izgradnji hrama Svetog Vasilija, odnosno na ograđivanju – naveo je Živorad Mirčetić i dodao da su za sledeću radnu godinu, planirane investicije i različiti građevinski radovi u mesnoj zajednici Skela.

Beogradski Portal

Vremenska prognoza

Belgrade
mist
12.6 ° C
12.8 °
11.7 °
96 %
3.1kmh
100 %
Суб
14 °
Нед
13 °
Пон
15 °
Уто
13 °
Сре
7 °

Servisne vesti

Planirani radovi „Zelenila”

U sklopu planiranih radova, ekipe Javnog komunalnog preduzeća „Zelenilo – Beograd” će 24. oktobra obaviti čišćenje otpadaka, košenje, orezivanje i održavanje zelenila u razdelnoj...