9.3 C
Belgrade

Obavljaju se radovi na izgradnji druge faze tržnog centra Retail Park ”Nest”

U toku je izgradnja druge faze tržnog centra Retail Park ”Nest” u Obrenovcu. Nadležni ističu, da se građevinski radovi na izgradnji novog dela tržnog centra odvijaju već utvrđenom dinamikom, te da se očekuje da se završe u predviđenim rokovima. Danas su građevinske radove na izgradnji tržnog centra obišli predstavnici Gradske opštine Obrenovac.

Bojana Holjenšić direktor RC Europe objasnila je, da će druga faza tržnog centra zauzimati prostor veličine 2.800 metara kvadratnih.

– Novoizgrađeni deo tržnog centra imaće novih 5 lokala i 85 parking mesta. Radovi su počeli 4. aprila, a otvaranje planiramo u aprilu sledeće godine. Radovi napreduju veoma dobro, vreme nas je poslužilo, tako da će svi radovi biti obavljeni u predviđenim rokovima – istakla je Holjenšić.

Miroslav Čučković naglasio je, da je izgradnja Obrenovca u toku i da se dešava veoma ubrzano.

– Na ovom gradilištu, pored ostalog pokazujuemo da se nećemo zaustaviti dok ne ostvarimo sve naše planove. Takođe, pored ovih radova, u toku su radovi na rekonstrukciji hotela, a pored toga u toku su pripreme za izgradnju atletskog stadiona sa veštačkim terenima za fudbal preko puta hotela, kao i pripremni radovi za izgradnju velikog akva parka – naveo je Čučković.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
9.3 ° C
9.8 °
6.7 °
66 %
4.6kmh
0 %
Пон
16 °
Уто
16 °
Сре
16 °
Чет
9 °
Пет
5 °