-0.3 C
Belgrade

Obavljaju se radovi na izgradnji kanalizacione mreže na teritoriji mesne zajednice Zvečka

U toku su građevinski radovi na izgradnji nedostajuće kanalizacione mreže na teritoriji mesne zajednice Zvečka. Radove u Ulici 21. u Zvečkoj, danas su obišli predstavnici opštine Obrenovac i direktor Javnog komunalnog preduzeća ”Vodovod i kanalizacija” Branko Matić.

Matić je ovom prilikom najavio, da je u toku proces izrade projekta za izgradnju kanalizacije u unutrašnjem delu mesne zajednice Zvečka, na prostoru između Šabačkog i Valjevskog puta.

– Radićemo cele godine, prekid radova možemo očekivati samo u danima kada vremesnki uslovi ne budu dozvoljavali da se obavljaju radovi – naglasio je Matić.

Predsednik Saveta mesne zajednice Zvečka Radoš Ilić najavio je, da bi u naredne 2 godine, domaćinstva sa cele teritorije mesne zajednice Zvečka, trebalo da dobiju priključke na kanalizacionu mrežu.

Zamenik predsednika Saveta mesne zajednice Zvečka Dragan Isailović iskoristio je priliku da pozove građane, da u narednom periodu spreme potrebnu dokumentaciju, te da u komunikaciji sa nadležnim službama Javnog komunalnog preduzeća ”Vododov i kanalizacija” obezbede sve preduslove za priključenje domaćinstava na novoizgrađenu mrežu kanalizacije.

beogradski.rs

Vremenska prognoza

Belgrade
light snow
-0.3 ° C
4.8 °
-0.3 °
99 %
0.9kmh
75 %
Уто
2 °
Сре
3 °
Чет
6 °
Пет
3 °
Суб
5 °

Servisne vesti