19.6 C
Belgrade

Obavljaju se radovi na uređenju naselja Staro igralište

U toku su građevinski radovi u naelju Staro igralište, u centralnom jezgru gradske opštine Obrenovac. Na ovom prostoru biće izgrađena dodatna parking mesta i asfaltirani oštećeni delovi saobraćajnica. Građevinske radove obišli su predstavnici opštine Obrenovac.

Član Veća opštine Obrenovac Miloš Stanković najavio je neke građevinske radove, koji će se obavljati u narednom periodu u centralnom delu gradske opštine Obrenovac.

– Ovo je veoma važna stvar za građane centralne zone opštine Obrenovac. Radovi na asfaltiranju 3 platoa, izgradnji 20 novih parking mesta i velikog broj staza, ali i asfaltiranju Ulice Vuka Karadžića planirani su još za 2014. godinu, međutim usled velike poplave te godine, svi planovi su se poremetili, nismo imali mogućnosti tada da uradimo sve što smo zamislili. Međutim, sada je došlo vreme da sve uradimo što je planirano – naveo je Stanković i dodao da će ovog proleća na prostoru centralne zone opštine Obrenovac biti još građevinskih radova.

Direktor Javnog preduzeća za izgradnju Obrenovca Slavko Berić podsetio je, da se pored građevinskih radova u neselju Staro igralište, obavljaju i radovi u mesnim zajednicama Grabovac i Jasenak.

– Kada se aktuelni radovi završe, građevinske mašine premestiće se u Konatice, Baljevac i Draževac. Kao što sada izgleda naselje Sunce, gde je asfaltirano 6.000 metara kvadratnih puteva, tako ćemo uredti i naselje Staro igralište. Trudimo se da ulepšamo naš grad. Nakon radova na Starom igralištu, počeće radovi u naselju Rvati – rekao je Berić.

Građani ovog dela Obrenovac zadovoljni su, što će nakon obavljenih građevinskih radova, biti više raspoloživih parking mesta, ali i što će se, nakon postavljanja novog asfalta, lakše dolaziti do stmbenih jedinica.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
19.6 ° C
19.8 °
18.6 °
40 %
7.2kmh
0 %
Уто
19 °
Сре
16 °
Чет
16 °
Пет
15 °
Суб
15 °