-4.3 C
Belgrade

Obilazak zgrade na Vidikovačkom vencu

Državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Milosav Miličković i predsednik Gradske opštine Rakovica Miloš Simić nastavili su obilazak stambenih zgrada u kojima su izvedeni radovi koje je finansirala Gradska opština Rakovica.

Miličković i Simić danas su posetili zgradu u ulici Vidikovački venac 83, gde su razgovarali sa stanarima. Tokom razgovora stanari su se zahvalili Gradskoj opštini Rakovica što je finansirala radove, u sklopu kojih su okrečeni hodnici i zajedničke prostorije, dok su rešeni i mnogi drugi problemi. Građani su iskoristili priliku da daju predloge šta je još neophodno učiniti kako bi se poboljšao život u ovoj stambenoj zgradi i u kraju u kojem žive.

Dan ranije, Miličković i Simić su razgovarali sa stanarima zgrada u ulici Vidikovački venac 77 i 79, gde su takođe izvršeni radovi.

Gradska opština Rakovica je krajem prošle godine pokrenula konkurs „Rakovica misli na zgrade“, gde je finansirala 90 odsto vrednosti radova u stambenim zgradama. Na konkursu je sredstva za obnovu dobilo 56 stambenih zgrada. U većini zgrada koje su dobile sredstva na konkursu radovi su već završeni.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
few clouds
-4.3 ° C
-3.7 °
-5.3 °
83 %
3.1kmh
20 %
Сре
1 °
Чет
2 °
Пет
2 °
Суб
4 °
Нед
2 °