9.8 C
Belgrade

Obrenovački poljoprivrednici posetiće sajam poljoprivrede u Novom Sadu

Nakon dve godine pauze, poljoprivrednici sa teritorije gradske opštine Obrenovac imaće mogućnost da posete poljporivredni sajam u Novom Sadu. Poljoprivrednici zainteresovani za odlazak na Novosadski sajam, mogu podneti prijave Kancelariji za poljoprivvredu opštine Obrenovac ili Savetima mesnih zajednica, do ponedeljka, 20. septembra tekuće godine. Obrenovački poljoprivrednici krenuće na Novosadski sajam u četvrtak, 23. septembra u 8.00 sati autobuskim prevozom sa platoa kod Doma kulture.

Zamenik predsednika opštine Obrenovac Miloš Stanojević pozvao je zainteresovane poljoprivrednike iz Obrenovca, da posete sajam poljoprivrede u Novom Sadu.

– Poljoprivrednici koji žele da posete sajam poljoprivrede, mogu se obratiti svojim mesnim kancelarijama ili se prijaviti u Kancelariji za poljoprivredu opštine Obrenovac – poručio je Stanojević i dodao da će odlazak na poljoprivredni sajam za sve zainteresovane obrenovačke poljoprivrednike biti besplatan.

Kako je naglašeno, Gradska opština Obrenovac kao i svake godine, za sve poljoprivrednike zainteresovane za odlazak na Novosadski sajam, organizovaće besplatan prevoz, dok će cena grupne ulaznice na ovaj događaj iznositi 400,00 dinara.

– Zbog trenutne epidemiološke situacije, obaveštavam sve poljoprivrednike koji se budu prijavili za organizovan odlazak na sajam, da sa sobom moraju poneti zeleni sertifikat, a oni koji ne poseduju ovaj sertifikat, pri ulasku na sajam mogu uraditi brzi antigenski test, čija je cena uračunata u cenu ulaznice – objasnio je Stanojević.

Beogradski Portal

Vremenska prognoza

Belgrade
clear sky
9.8 ° C
9.8 °
8.7 °
93 %
2.1kmh
0 %
Уто
20 °
Сре
16 °
Чет
19 °
Пет
25 °
Суб
17 °

Servisne vesti