6.2 C
Belgrade

Očitavanje vodomera u Vrčinu i ispiranje vodovodne mreže u opštinama Novi Beograd, Zemun i Surčin

Ekipe JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” će u subotu i nedelju, 8. i 9. oktobra, očitavati vodomere u naselju Vrčin.

Pozivaju se svi stanovnici ovog naselja, kao i vlasnici vikendica da izađu u susret čitačima BVK i tako pomognu da ova akcija protekne u atmosferi međusobne saradnje. U slučaju loših vremenskih uslova, akcija će biti odložena za prvi naredni period kada vremenski uslovi budu prihvatljivi za očitavanje.

Mole se potrošači da omoguće pristup vodomernim skloništima (šahtovima, podrumima…), da vodomerna mesta budu dostupna i čista, kapije dvorišta ili podruma u kojima se vodomeri nalaze da budu otključana, vozila parkirana van šahtova, te da na taj način doprinesu efikasnom očitavanju vodomera.

Iz ovog komunalnog preduzeća su najavili da će njihove ekipe izvoditi radove na redovnom ispiranju vodovodne mreže u opštinama Novi Beograd, Zemun i Surčin od ponedeljka, 10. oktobra, do subote, 15. oktobra. Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode od 22 do 6 časova osetiće sledeći potrošači:

– 10. i 11. oktobra – blokovi 44, 45 i naselje Dr Ivana Ribara;
– 11. i 12. oktobra – blokovi 61, 62, 63 i delovi Bloka 64;
– 12. i 13. oktobra – naselja Surčin, Dobanovci, Ugrinovci i Grmovac;
– 13. i 14. oktobra – naselje Bežanijska kosa, mesna zajednica 3 i potez od naselja Surčin do raskrsnice za Bečmen i Jakovo i od raskrsnice na potezu Bečmen–Petrovčić;
– 14. i 15. oktobra – raskrsnica naselja Jakovo–Boljevci i Progar.

U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode. Mole se potrošači da prethodno pripreme neophodne zalihe vode za piće i osnovne potrebe. Ekipe „Beogradskog vodovoda” će se truditi da radove obave u što kraćem roku.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi: www.bvk.rs, navodi se u saopštenju.

BVK

Najnovije

Belgrade
broken clouds
6.2 ° C
6.7 °
5.8 °
94 %
6.2kmh
75 %
Уто
6 °
Сре
6 °
Чет
13 °
Пет
20 °
Суб
17 °