11.1 C
Belgrade

Održan 18. Omega kup u tekvondou

Tradicionalno međunarodno takmičenje u tekvondou 16.  “Omega kup”, održan je u subotu u hali   sportova Ranko Žeravica, u organizaciji čukaričkog tekvondo kluba “Omega” i uz podršku opštine Čukarica.

Uz učešće skoro 900 takmičara iz trideset evropskih zemalja, ovo značajno međunarodno prvenstvo otvorili su Njegova ekselencija ambasador Republike Koreje Li Đeung i član Veća opštine Čukarica Slaviša Šotra.

Pozdravivši sportiste i posetioce takmičenja, Slaviša Šotra je istakao da čukarički tekvondo klub Omega već 18 godina uspešno organizuje ovo međunarodno prvenstvo promovišući  tekvondo, a opština Čukarica, sa velikim zadovoljstvom, podržava sportska takmičenja i aktivnosti,  te daje podršku svim čukaričkim klubovima koji podstiču sportski duh, fer igru  i zdrav razvoj mladih”, rekao je Slaviša Šotra zahvalivši se njegovoj ekselenciji i domaćinu na izuzetnoj organizaciji takmičenja.

Tokom ovogodišnjeg kupa, učešće su uzeli takmičari iz Makedonije, Crne Gore, BiH, koa i Mađarske Slovačke i drugih zemalja, a značajne rezultate i kvalitetne i fer borbe pokazali su sportisti svih selekcija.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
10.9 ° C
13.6 °
8.7 °
94 %
0kmh
0 %
Уто
25 °
Сре
26 °
Чет
23 °
Пет
23 °
Суб
22 °